Palmovka 5.4.2018 - The ROCKSET Unplugged

Přejít na obsah

Palmovka 5.4.2018 - The ROCKSET Unplugged

World ROXETTE Tribute Band
Published by -rockset- v AKCE · 15 Duben 2018
Pro začátek dubna jsme si pro naše příznivce připravili kromě koncertu v Hard Rock Cafe také něco opravdu speciálního - koncert unplugged - vlastně takové jam session - víceméně akusticky. Vrátili jsme se na podium na Palmovce, do Rika a myslíme, že to byl opravdu povedený kousek ;o)
Tuhle akci jsme si všichni užili na maximum, protože nečekané verze písní a překvapení v podobě nového repertoáru, který z produkce Roxette chystáme na léto, a také pár věcí z jiného soudku, ať už Nerez, Edith Piaf či Celine Dion, publikum přijalo s velkým nadšením. Mnozí s údivem - hlavně fanoušci Roxette - protože tohle stoprocentně nečekali ;o)

Na pódiu se k nám přidal jeden z našich spoluhráčů z naší "občasné" formace 2Time Acoustic Band, Honza Klenovec a perkusemi koncert patřičně okořenil. A tak se i s ním snad uvidíme častěji a rádi si takový "jamík" někdy zopakujeme. Není třeba dodávat, že nás to moc bavilo a jak jsme si to užili!
Zuza si zazpívala ovšem nejen perly od Roxette anglicky, ale také písně ve francouzštině, španělštině a dokonce i italsky, kdy se vrátila ke svým sólovým začátkům v podobě skladby Adagio nebo dokonce Je ne regrette rien.

Myslím, že na tento večer jen tak nezapomeneme ani my, ani publikum a fandové, kterých se sešlo opravdu dost, tak se těšíme, co zase spácháme příště!



© The RockSet 2017
Návrat na obsah