SEZÓNA OPEN-AIR SE BLÍŽÍ ...KONEČNĚ!

Přejít na obsah

SEZÓNA OPEN-AIR SE BLÍŽÍ ...KONEČNĚ!

World ROXETTE Tribute Band
Published by -rockset- v AKCE · 24 Duben 2017
Zima je zima. A i když má zimní sezóna v muzikantském životě svá specifika i klady, najde se samozřejmě i pár (někdy i víc párů) stinných stránek. O těch se ale rozepisovat nechci. Jednak by možná vydaly na samostatný článek a jednak je to přesně to, pro co tohle všechno přece neděláme. Tudíž na to pokud možno rychle zapomínáme a tudíž si žádnou stinnou stránku vlastně ani nepamatuju ;-)

Každopádně, tedy i přes to všechno, se už nemůžeme dočkat, až se teploměr ustálí na nějaké snesitelné teplotě, která umožní v poměrně dobré pohodě absolvovat open-air koncerty - nám na pódiu, aniž by se kytaristům na strunách tvořila jinovatka, klávesákům přimrzaly prsty ke klávesám a bubeníkům k paličkám a aniž by se zpěváci zpili svařákem do němoty, snažíce se paradoxně ze sebe dostat vůbec nějaký zvuk - a vám před pódiem, aniž byste museli, ve snaze udržet si tělesnou teplotu, křepčit stylem připomínajícím "tanec svatého Víta" a nezmrzli dřív, než se koncert dobere ke zdárnému konci a nás tak mohli po zásluze odměnit bouřlivým aplausem, což by nám v opačném případě pochopitelně nesnesitelně chybělo, protože pro to to vlastně všechno děláme :D
Uf... prostě zkrátka a dobře už se těšíme na všechny ty fesťáky, slavnosti, gardenparty a nevím jak se tomu všemu říká. Na hezký počasí, vlahý večery, trička a kraťasy, na všechny ty nezdravý pochutiny ve stáncích a dobrý pivo... ale hlavně na tu skvělou atmosféru jarních a letních akcí a na ty plochy před pódiem plný vás!

Letos se chystáme zahájit open-air sezónu úplně ve stejný den jako loni - 30. dubna! Loni jsme si na první koncert sezóny zajeli do německé Gery, kde nemají Čarodejnice jako u nás, ale slaví "Noc světel". My se letos budeme držet naší tradice a v neděli se půjdeme upálit s tou čarodějnicí (tedy aspoň někteří z nás). Tak či tak, doufáme, že počasí se správně vyčasí a těšíme se, že se s vámi potkáme 30. dubna na Krásné louce v Mladé Boleslavi... a společně a pěkně hlasitě vyprovodíme tu zimu!

P.S. ...loni v Geře byla fakt tak příšerná zima, že jsme měli pocit, že nevítáme letní sezónu, ale prodlužujeme si tu zimní :D ...tak si letos držme palce!



© The RockSet 2017
Návrat na obsah